Terenska nastava

VERN’ovi studenti turizma na terenskoj nastavi upoznali projekt „Mali Zagreb“

Riječ je o seriji minijaturnih instalacija postavljenih unutar frekventnih i zanimljivih ulica u gradu.

Studenti na terenskoj nastavi

Studenti preddiplomskog studija Turizam – turistički i hotelski menadžment su u okviru terenske nastave na kolegiju Menadžment manifestacija u turizmu obišli instalacije u okviru projekta „Mali Zagreb“.

U pratnji nositeljice kolegija i predavačice Nataše Jeličić te predavačice doc. art. Martine Granić studenti su obišli lokacije na kojima su postavljene minijaturne instalacije, čije sićušne kompozicije izgledom podsjećaju na pročelja zagrebačkih stambenih zgrada te na izloge nekad uobičajenih zagrebačkih prodavaonica i obrta.

Tek na terenu studenti su imali priliku u potpunosti iskusiti o kakvom je projektu riječ, budući da se pored instalacija potrebno zaustaviti i dobro ih istražiti kako bi se otkrilo što predstavljaju.

Studenti su se na ovaj način upoznali s jednim specifičnim projektom koji svakako predstavlja novost u turističkoj ponudi Zagreba. Pred sam izlazak na teren „Mali Zagreb“ su im predstavili autor projekta Filip Filković Philatz i koordinatorica projekta Lucija Švob, koji su im tijekom online gostujućeg predavanja prenijeli svoja iskustva i izazove u stvaranju i realizaciji ovog projekta. 

Studenti pozivaju i vas da otkrijete „Mali Zagreb“.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 2.6.2021.