Gostujuće predavanje

Za VERN’ove studente komunikacijskih studija održano online gostujuće predavanje na temu diplomacije Republike Hrvatske

Umreženo gostujuće predavanje u okviru online nastave održao je prof. dr. Mate Granić.

Umreženo gostujuće predavanje na VERN’u

Iako trenutno studiraju u online okruženju, studenti VERN’a i u ovim okolnostima imaju priliku slušati gostujuća predavanja renomiranih stručnjaka.

Tako je za studente preddiplomskog studija Odnosi s javnošću i studij medija te studente diplomskog studija Upravljanje poslovnim komunikacijama, prof. dr. Mate Granić održao umreženo gostujuće online predavanje na temu „diplomacija Republike Hrvatske od nastanka do danas “, koje su studenti aktivno pratili putem aplikacije Microsoft Teams, kojom se odvija online nastava na VERN’u. Prof. dr. Mate Granić najdugovječniji je hrvatski ministar vanjskih poslova (1993. – 2000.) i donedavni posebni savjetnik Predsjednice Republike Hrvatske.

Umreženom online predavanju prisustvovale su dvije grupe studenata: redovni studenti na predmetu Politički odnosi s javnošću na preddiplomskoj razini te izvanredni studenti na predmetu Politička komunikacija na diplomskoj razini, na studijima iz područja komunikacija.

Gostujuća predavanja su sastavni dio nastavnih aktivnosti na VERN’u, putem kojih studenti stječu vrijedna znanja i savjete od stručnjaka s bogatim poslovnim i akademskim iskustvom.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 8.4.2020.